Groepstraining Tijd voor ACTie

Deze training is voor mensen die last hebben van stress, angstige of sombere gevoelens en voor iedereen die het gevoel heeft vast te zitten. Gedurende 6 weken ga je met een groepje van maximaal 8 deelnemers aan de slag.
Er wordt gewerkt vanuit Acceptance & Commitment Therapie (ACT) en door middel van verschillende oefeningen leer je dit op je eigen leven en situatie toe te passen. Naast de bijeenkomsten, krijg je aanvullend materiaal mee voor thuis.
De groep is klein zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht. Voor aanvang van de training is er een kort telefonisch kennismakingsgesprek.

De training bestaat uit 6-wekelijkse bijeenkomsten, op woensdagavond van 20.00 tot 21.30 uur. Heb je interesse? Neem even contact op, bij voldoende deelnemers start een nieuwe groep.
Voor meer informatie of aanmelding kun je mailen of het contactformulier gebruiken.


Heb je de doorgaanmodule 2020 voor ondernemers bij de Amersfoortse verzekering? Dan krijg je per jaar € 500,– vergoed omdat ik lid ben van ACBSBeNe.

Als je last hebt van psychoses, suïcidaliteit, ernstige verslaving, een eetstoornis of zware depressies is deze training niet geschikt voor je. In dat geval kun je je wenden tot je huisarts voor doorverwijzing naar specialistische zorg.