Praktijkruimte te huur

Per 01 maart 2023 is in het mooie pand De Goeman (rand Tuinwijk/Lauwerecht) mijn volledig ingerichte praktijkruimte beschikbaar voor een psycholoog, coach, diëtist, therapeut of andere behandelaar-begeleider/ zzp-er. 
De oppervlakte is 23m2 en gemeubileerd met een o.a. een bureau, fijne stoelen en kasten. Eén kast kan worden vrijgemaakt voor jouw spullen en materialen. 

De ruimte is maximaal twee dagen per week beschikbaar en ook in de avond toegankelijk. De huurprijs voor één dag (van 08.00 tot 21.00 uur) is € 75,– all-in (ex BTW) of € 300 per maand bij één dag per week. 

Er is verder een goed geoutilleerde pantry op de verdieping, het pand is rolstoeltoegankelijk en cliënten kunnen bij de receptie wachten tot ze aan de beurt zijn. Er is verder glasvezel-internet, een afgesloten fietsenkelder en zo zijn er meer fijne en praktische zaken geregeld. Het pand is goed bereikbaar met openbaar vervoer (lijn 3 stopt vrijwel voor de deur) en makkelijk aan te rijden, ook van buiten Utrecht. In de directe omgeving kan er (betaald) geparkeerd worden.

Heb je belangstelling? Neem even contact op per mail, telefoon of whatsapp.