Petra

Na het afronden van mijn studie Klinische- en Gezondheidspsychologie aan de Universiteit van Utrecht (in 1998), ben ik op verschillende plaatsen werkzaam geweest als psycholoog, onderzoeker, (intercultureel) procesbegeleider en mediator.
Om mijn vakkennis uit te breiden en mezelf verder te ontwikkelen heb ik verschillende opleidingen gevolgd zoals Acceptance & Commitment Therapy, EMDR, oplossingsgerichte Therapie, client-centered therapy etc.

Bij King nascholing en Bamboe ACT geef ik de meerdaagse opleiding Acceptance & Commitment Therapy voor professionals. Daarnaast ben ik regelmatig actief als mediator bij arbeidsgeschillen.

Ik wil de best mogelijke zorg bieden en ga daarom naar bijscholingen, volg opleidingen en workshops en neem deel aan intervisie en supervisie. Daar krijg ik ook veel energie van en het daagt me uit.

Van nature ben ik positief ingesteld en heb een praktische inslag. Natuurlijk heb ik in mijn leven ook tegenspoed en moeilijke omstandigheden gehad. In mijn werk geven die ervaringen me extra verdieping: (h)erkenning en compassie voor ieders unieke verhaal. Bij de gesprekken heb ik een paar uitgangspunten: het begint met luisteren en goed contact met elkaar hebben. Zodat jij alles kunt vertellen, ook wat je meestal liever voor jezelf houdt.

Na wat omzwervingen ben ik terug in mijn geboortestad Utrecht en woon daar met veel plezier, samen met mijn gezin. In mijn vrije tijd luister ik graag naar muziek, wandel vaak en ben ik actief bij ACBSBeNe (Association for Contextual Behavioral Science Belgiƫ en Nederland, de Nederlandstalige Vereniging voor Acceptance and Commitment Therapie).

Je bent van harte welkom; bel of mail me gerust.