Voor wie

Ik begeleid volwassenen (vanaf 18 jaar) in het duurzaam leren omgaan met klachten en problemen, met of zonder verwijzing. We onderzoeken samen naar wat jou helpt: nu en op de lange termijn. In de praktijk zijn verschillende mogelijkheden; meer hierover lees je bij psychologische begeleiding en training. Je hoeft het dus niet alleen te doen, ook als je je hulp wilt om erachter te komen wat er aan de hand is. Ik help je graag; in mijn praktijk ruimte, online via beeldbellen of een combinatie daarvan.

Mensen kunnen om allerlei redenen vastlopen. Je kunt bij mij terecht met klachten en vragen op verschillende gebieden zoals:
– somberheid en depressieve klachten
– angst, spanning, onzekerheid, stress en eenzaamheid
– persoonlijke of familieproblemen zoals klachten na een traumatische ervaring of revalidatie na een ongeval of ziekte
– rouw en verliesverwerking (ook als het langer geleden is)
– levensfasevragen, zoals twintigers- twijfels , dertigers-dilemma
– KOPP (volwassen Kinderen van Ouders met Psychische Problemen)
– vastlopen door uitstelgedrag of door de combinatie van werk, (mantel)zorg, gezin of sociaal leven

Ook als je vraag of klacht hier niet bijstaat, kun je waarschijnlijk bij mij terecht. Neem gerust even contact op.
De lengte van elk traject is verschillend; zo kort als kan en zo lang als nodig is. Meestal zijn dat 4 tot 10 gesprekken. Ik werk graag met je in een langer traject. We kunnen dan dieper in gaan op je vraag of klacht.

De praktijk is NIET geschikt voor mensen met psychoses, ernstige verslavingen, een actieve suicidewens of crisissituaties. Ga dan naar je eigen huisarts of (buiten kantooruren) naar de huisartsenpost .